joi, 1 noiembrie 2012

Raspberry Ketone Complex (Cetona de zmeura)

 

 

 

Indicatii
Raspberry Ketone Complex (Cetona de zmeura) este o cetona de Zmeura (in limba engleza Raspberry Ketone) este un extract concentrat de zmeura ce tinde sa devina un "jucator" important in lupta impotriva grasimilor.
Este un produs natural, recomandat de specialisti in curele de slabire. El actioneaza pe mai multe cai in procesul de slabire:

Nivelul ridicat de cetona din organism stimuleaza productia de adinopectina, un hormon care este responsabil de controlul apetitului si al nivelului de grasimi.

Accelereaza arderea grasimilor transformandu-le in energie.

Favorizeaza dislocarea grasimilor din straturile adipoase.

Inhiba absorbtia si acumularea grasimilor in organism.

De asemenea, cetona are rolul de creste nivelul de norepinefrina, un hormon care induce lipoliza, cu alte cuvinte descompunerea celulelor de grasime.

Suplimentele alimentare in general vizeaza anumite zone ale corpului, insa cetona de zmeura este un supliment cu un scop general de ardere a grasimilor. Nu are efecte secundare si functioneaza pentru toate tipurile de corp. Astfel, zmeura previne obezitatea, fiind si un bun adjuvant in tratarea acestei afectiuni.

Compozitie si Mod de Prezentare
Cetona de zmeura (rubus ssp.) – 300 mg, ceai verde (camellia sinensis) – 200 mg, Cofeina anhidra (coffea arabica) – 100 mg, amestec propriu: pulbere de otet din cidru de mere (malus domestica), pulbere de grapefruit (citrus paradisi), alga marina (laminaria spp.), Acai (Euterpe oleracea), concentrat 4:1 de mango african, resveratrol (polygonum cuspidatum).
Flacon cu 60 capsule.

Administrare
Ca supliment alimentar luati zilnic 2 capsule inainte de mesele principale.

Precautii
Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu