marți, 27 noiembrie 2012




Utilizarea uleiului de nuca de cocos este ancestrala. S-au demonstrat beneficiile lui ca sursa adecvata de grasimi pentru o dieta sanatoasa si echilibrata; contine acizi grasi cu lant mediu cu rol in pierderea in greutate. Spre deosebire de grasimile alimentare care se depoziteaza in organism, uleiul de cocos este usor absorbit si ajunge la ficat, unde este transformat direct in energie. S-a constatat ca, dupa o perioada de utilizare, efectul termogenetic creste cu 50%, fiind benefic pentru sportivi. Studiile au mai aratat ca inlocuirea in alimentatie a acizilor grasi cu lant lung cu acizii grasi cu lant mediu a dus la scaderea in greutate. Uleiul virgin de nuca de cocos contine 50% acid lauric si reprezinta a doua sursa naturala majora cu concentratie mare de acid lauric, dupa laptele matern. Acidul lauric este convertit in corpul uman in monolaurin cu rol antiviral si antibacterian. Uleiul din nuca de cocos este nutritiv pentru piele, crescandu-i vitalitatea si luminozitatea, iar parul devine moale si matasos. Este un agent anti-imbatranire, avand proprietati antioxidante.


Compozitie si Mod de Prezentare
nformatii nutritionale
Ulei virgin de Nuca-de-cocos (Cocos nucifera)
Vitamina E (DL-alfa tocoferol acetat)
Alte ingrediente: emulgator: polisorbat 80, capsula (gelatina, colorant: dioxid de titan)
Prezentare: Cutie cu 60 capsule a 615mg (4 blistere a 15 capsule/blister)


Administrare
2 capsule pe zi, cate una inainte de micul dejun si de masa de seara, sau la recomandarea medicului sau nutritionistului.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu